Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

Vigtig meddelelese om RejsUd og SEB - opgave og information

06-04-2017

Kære administratorer i RejsUd

Grundet skærpede sikkerhedskrav i forhold til at transmittere, behandle eller opbevare kreditkortdata, er det i henhold til lovgivningen omkring PCI Compliance/PCI DSS Requirements blevet et lovkrav, at der ikke længere afsendes transaktionsfiler indeholdende fulde kreditkortnumre. Kreditkortnumrene skal derfor fremadrettet være delvist maskerede i RejsUd.

Alle kreditkort oprettes med et løbenummer, med et tilhørende trunkeret kreditkortnummer, som registreres i feltet Maske. Kreditkortnummeret er maskeret således, at kun de 4 første og de 4 sidste cifre vil være synlige:Håndtering af eksisterende EuroCard

Ændring og trunkering af eksisterende EuroCard-kreditkort i RejsUd, foretages automatisk af Basware via en kørsel.

Denne kørsel afvikles i samtlige RejsUd databaser på følgende dato:

Fredag d. 21 april 2017

Forudsætningen for, at kørslen kan afvikles succesfuldt er, at I har sørget for at fejllisten i RejsUd er tom for fejltransaktioner inden denne dato.
Fejllisten findes som altid under Afstemning > Forskudstransaktioner > Opdatér fejltransaktioner.

Håndtering af eksisterende Rejsekonti

Trunkering af eksisterende Rejsekonti i RejsUd, foretages automatisk af Basware via samme kørsel.

Håndtering af nye EuroCard

Når der skal bestilles og oprettes nye EuroCard-kreditkort hos SEB, skal brugerens Medarbejder-nummer hos SEB altid være udfyldt og være identisk med det Person-ID brugeren er oprettet med i RejsUd. Dette er forudsætningen for, at transaktionen allokeres til rette bruger.

Såfremt det nye EuroCard er oprettet korrekt med et Medarbejdernummer der er identisk med et Person-ID i RejsUd, vil det nye kreditkort automatisk blive oprettet i RejsUd ved modtagelse af første kreditkorttransaktion, og kreditkorttransaktionen automatisk allokeret den rette bruger. Kreditkort skal således ikke længere oprettes manuelt i RejsUd.

Såfremt der ikke er et match mellem Medarbejdernummeret på en kreditkorttransaktion og et Person-ID i RejsUd, vil kreditkorttransaktionen lægge sig på fejllisten i RejsUd til videre manuel behandling.

Håndtering af nye Rejsekonti 

Når der skal oprettes nye Rejsekonti i RejsUd, er fremgangsmåden stort set den samme som hidtil, se dog punkt 2 nedenfor.

1. Under Stamdata > Personer > Kreditkort indtastes det fulde kortnummer i feltet ’Kort-ID’
2. I feltet korttype-ID vælges som noget nyt: ”A4 SEB Diners Rejsekonto4”
3. Felterne Dato, Fri tekst og Enheds-ID udfyldes efter behov

Når der efterfølgende trykkes ”Gem”, vil RejsUd automatisk udføre en maskering af kortnummeret, og flytte det ned i feltet ”Maske”. Feltet Kort-ID vil blive erstattet af et løbenummer.
Er der spørgsmål i forbindelse med ændringen eller efterfølgende, skal disse henvendelser rettes til RejsUd-support på modstoko@modst.dk

Venlig Hilsen
RejsUd Teamet