Navision Stat

Navision Stat, som pr. 30. november 2012 er distribueret via mere end 400 licenser til mere end 500 statslige og selvejende institutioner, videreudvikles og vedligeholdes af Moderniseringsstyrelsen.

Navision Stat er det økonomisystem, som hovedparten af de statslige, herunder de selvejende institutioner anvender.

Kom hurtigt i gang med Navision Stat

Herunder finder du de mest besøgte Navison Stat links


Navision Stat har været anvendt af de statslige institutioner siden 1998, og herunder kan du se, hvad der senest er blevet udtalt om Navision Stat ifm. pilotttesten af platformsopgraderingen til Navision Stat 7.0 i marts 2015.

Piloterne om Navision Stat 7.0

Piloterne ved Sundhedsstyrelsen og Moderniseringsstyrelsen har generelt taget godt imod Navision Stat 7.0, herunder den nye brugergrænseflade, der afviger en del fra den gamle, med et mere moderne og informationsrigt udtryk.

Herunder kan du se nogle af de typiske udtalelser fra brugere, der arbejder med Navision Stat 7.0 i ØSC'et i Statens Administration på vegne af Sundhedsstyrelsen og Moderniseringsstyrelsen:

"Forsiden er rigtig god"

"Det er rart at se, hvad der venter en af nye opgaver"

"Smart - jeg elsker det" 

Generelt oplever brugerne, at det er er nemt at finde rundt i den nye løsning, og at de nye funktioner til blandt andet søgninger og filtrering effektiviserer deres daglige arbejdsopgaver.

  Navision Stat 7.0 bestod Microsoft Software testen den 24.06.15. Læs mere her.