Website

Designet af Moderniseringsstyrelsens hjemmeside signalerer en moderne styrelse, da Moderniseringsstyrelsen gerne vil afspejle den organisation, som vi har udviklet os til i de seneste år.

På Moderniseringsstyrelsen hjemmeside er indholdet opdelt efter vores produkter og ydelser:

  • Økonomistyring
  • Regnskab
  • Løn og personale  
  • Systemer
  • Kurser

Designet er især præget af et widescreen format og de store baggrundsbilleder. Udover at tage udgangpunkt i Moderniseringsstyrelsens nuværende farvepalette (den primære grønne farve går igen i top og bund af siden), så suppleres farverne af en orange, en lys cyan og forskellige gråtoner, som tilsammen giver et varieret farvespektrum uden at virke forvirrende.

De grafiske elementer er grundpillerne i designet af hjemmesiden, men derudover gør hjemmesiden også brug af nogle dynamiske imagetekster. Designet på Moderniseringsstyrelsens website er udviklet så enkelt og overskueligt, at det gør det nemt for brugeren at finde emner og indhold.
Hjemmesiden er udviklet i samarbejde med DIS/PLAY i 2010 og er programmeret i Content Management Systemet Sitecore. Indholdet vedligeholdes af faglige webredaktørerer på de forskellige områder.

Billederne på websitet er fra Moderniseringsstyrelsens lokaler og fra styrelsens umiddelbare omgivelser i det centrale København. 

Kontakt Moderniseringsstyrelsens webmaster på koncernkommunikation@modst.dk, hvis du har spørgsmål til www.modst.dk.