Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side.

Læs mere om cookies

Deltag i konkurrencen om at vinde den Europæiske Kvalitetspris for den Offentlige Sektor

20-02-2013 Moderniseringsstyrelsen

Vær med i konkurrencen om at vinde den europæiske kvalitetspris for den offentlige sektor (EPSA).

EPSA - Videndeling uden grænser
Som offentlig institution har I mulighed for at indsende et projekt til konkurrencen om den europæiske kvalitetspris (Eu-ropean Public Sector Award) for 2013. Prisen er med til at synliggøre og anerkende nyskabende og effektive institutioner på tværs af EU.

Indtil den 12. april 2013 har alle offentlige institutioner mulighed for at indsende et projekt til konkurrencen om den europæiske kvalitetspris (European Public Sector Award) for 2013. Det betyder, at organisationer fra regioner, kommuner og staten kan deltage med én eller flere cases. Projektet skal udformes på engelsk.

Den europæiske kvalitetspris for den offentlige sektor bringer de bedste, mest in-novative og mest effektive institutioner sammen fra hele den offentlige sektor.

Formålet med EU-prisen er at få nyttig- og synliggjort og anerkendt gode, nyska-bende og effektive institutioner. Derigennem kan andre lære og få nye ideer til at tage del i forandringer for at løse de udfordringer, som den offentlige sektor står overfor.

Læs mere om EPSA 13 i pjecen Rid stormen af: Kreative løsninger i en krisetid (pdf). Her kan du læse mere om ansøgningsproceduren.